Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att släppa taget


Tidens vingeslag

Tidens vingeslag
följer hjärtats spår
tankar på flykt
existerar inte mer
inre lugn visar
den väg jag ska gå




Prosa av LizaH VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-07 10:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Är det inte tvärtom?
2019-12-07
  > Nästa text
< Föregående

LizaH
LizaH VIP