Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Önskar alla poesivänner här fina helger framöver!


Bästa skärmtid


Bästa skärmtid i allas vår eter

finns väl just här bland poeter

 

med skrivaruppmuntran och stimulans

som ej så fint bjudes annanstans

 

att få med språk och tankar leka

på språkets hav i bokstavseka

 

guppande på ordens vågor

och ibland bli eld och lågor

 

när man till slut en formulering fann

som gjorde dikten än mer sann.

 




Fri vers av limerick
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-12-07 09:40



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
2019-12-09

  thyra
Så härligt skrivet! Trevliga helger till dig också.
2019-12-08

  Gunnel Eriksson VIP
Trevlig och sann dikt.
Det är trivsamt och uppmuntrande
med vännerna på poeter.se.

2019-12-07
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick