Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår palett

 

 

Ville i sådan förtvivlan ropa 

att din rygg vände om 

men tiden 

gick. Enbart gick. 

 

ville skriva för att se om bläck 

kunde ändra denna önskan 

lindra 

 

ville skriva för att bli den flickan 

hon som aldrig hade känt sig 

tvungen 

 

hennes märkliga beteende som lamslog

oss 

 

vi som annars hade 

 

Fröken Julie som i humorn fyllt

i de tomma fälten

 

och så jag. Namnet mitt verkliga. 

Hon som än tar sats. Samlat penslarna 

i 15 år. Införskaffat färgerna. 

vår palett av framtid värkande 

landskap av en kärlek så svår att 

teckna dess bredd så oerhörd dess 

djup så vid 

 

mitt liv så i påverkan av den bild 

jag rev itu 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2019-12-07 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP