Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart vill du mig


Strandlösa värld

Vart ska du med mig nu


Jag har ingen aning

Var kommer jag ifrån


Snart ska världen mörkna
glömma mina frågor




Strandlösa värld

vad vill du med mig nu


Jag ser inga händer
som söker andras värme

trevande, rädda
går de miste om varann



Kanske finns nära
fast långt långt härifrån


Bortom horisonten
Kanhända
Om vi tror
drömmer


Strandlösa värld

Vart ska du mig nu














Fri vers av bittemi VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-12-08 11:14



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så finstämt med adekvata frågeställningar. Mycket fint.
2019-12-18

  ResenärGenomLivet VIP
Ett steg i taget är nog det man får ta fasta på...
2019-12-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text!
2019-12-09

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2019-12-08

    ej medlem längre
En del frågor måste man själv försöka besvara ...
2019-12-08
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP