Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkidé

Jag försöker
Jag önskar
Jag vill

Släppa lös
Släppa ut
Släppa till

De kommer när jag minst försöker
De kommer när jag minst önskar
De kommer när jag minst vill

Tårarna som bränner
Tårarna som trycker
Tårarna som skapar spill

Om jag inte försöker, önskar eller vill
Då kommer tårarna
Och mer därtill

Att acceptera, äga och inse
Det är utmaningarna jag står inför
Det är min orkidé

Önska mig lycka till




Fri vers av Nihilo VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2019-12-07 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nihilo VIP