Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Furor

Tänk att kunna stå
så självklara
de vet
att inte nagelfara
en fura
är ändock en fura
vinter som vår
i all sin enkelhet
helt underbara




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-07 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP