Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberTävling


decembermörker

 

decembermörker decembernatt

rymmer väl både gråt och skratt

ett mörker som lockar att tända ett ljus

för värme och liv i vårt kyliga hus

allting blir stilla ett här och nu

i en dyrbar sekund bara jag och du




Bunden vers (Rim) av dorotea VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2019-12-07 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP