Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En enkel proletär

Jag saknar känslan att med den rätta få bli kär.
Kanske du denna dröm, denna visions personifiering är.
Jag kan lova en framtid men inte att den blir rak eller helt linjär.
Men jag kan lova ärlighet och tydlighet i vad ett förhållande med mig egentligen innebär.
Också jag har bagage, är lika udda som ordinär.
Söker en partner att älska och älskas, att tro och lita på, för att tillsammans med mig bli en livets resenär.
Vill du, tillsammans med mig, bli en möjligheterna visionär?
Jag är en kärlekens och känslornas stridande legionär.
Kanske vi, inombords, i våra hjärtan en gemensam framtid bär.
Kanske vi, tillsammans, blir del av kärlekens och känslornas mäktiga här.
Alla i själen en längtan efter acceptans, bekräftelse och tillit när.
Inför känslornas och drömmarnas makt är vi alla, rik som fattig, bara en enkel proletär.




Prosa av JanneD VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2019-12-07 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JanneD
JanneD VIP