Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så länge vi finns

Om inte du
finns

så finns inte
jag

heller




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-12-08 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg