Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beslut och tankar


Tankar som samlas

Alla dessa tankar som far och känslor som drar
Svårt att veta vad som är början och slut
Vet inte vad som blir kvar i det som en gång var
Tankar som samlas men inte får plats i det som en gång var tyst och sa inte ett knyst
Vad är rätt i det som inte är lätt?




Fri vers (Fri form) av Caroline177
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-08 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caroline177