Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Då händer skapar skönhet av kött och blod

 

Vem var Du, man bland män

som mästerligt lärde mig älska

på Ditt sätt, njutningens extas

alltid och ständigt, mer än allt

helt och fullt, fylla och fyllas

utav härlighetens ljuvlighet

 för att sedan lämna mig 

(eller, var det kanske jag som gick?)

uti ensamhet och förvirring

då ingen annan någonsin

 kunde älska mig

såsom Du,

INGEN

 

 

 

Ty kropp saknar kropp,

själen kvidande ber om förbarmelse

då sinnet behöver likasinnad

min vill ha Din

djupt uti

 

 

 

Jag behöver Dig, jag ber 

 

 

 

förlåt




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2019-12-08 02:15



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så vackra men ända så tunga rader om brusten kärlek.
2020-02-18

  Ninananonia VIP
Berör på djupet Vacker poesi
2020-01-19

    Peter Söderqvist
Snyggt skrivet med erotikisk längtan som förstärker saknaden.
2019-12-23

  Lars Hedlin
En text med många lager av känslor som går rakt in i själs och hjärta <3
2019-12-08

    ej medlem längre
Om man var man bland alla män vore han blind och be dig om förlåtelse för att han inte är man nog för dig.

Att läsa dig min kära Alysse är som att läsa mig själv ibland. Med konstnärens träffsäkerhet sätter du själens och hjärtats längtan mitt i prick, kroppar, kvinnans och mannens, hud mot hud skapar en längtan i mig "djupt uti"

Tack <3
2019-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP