Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika nivåer av en nivå, och olika åldrar!

Utforska barnets nivå.
Utforska din egen nivå.

Du svävar högt, det är din nivå!
Du befinner dig med fötterna på jorden, ömsom svävar i det blå!
Det är barnets nivå.

Barnet har precis börjat skriva, en rad som är avgörande;

"Kära fantasi!"




Bunden vers av Mim
Läst 93 gånger
Publicerad 2019-12-08 07:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim