Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någon av dessa dikter, är bokstoff.


Tre dikter på samma sida; Vilken är viktigast?

1.Att åldras med behag!
(Att vara vacker)
Att åldras med behag!
(Att ha vackra bröst)
Att åldras med behag!
(Utifrån gener)
Att åldras med behag!
(Utifrån vad du stoppar i dig, och hur du tar hand om dig, till exempel motion).
Att åldras med fantasi!
(Solklart)






2.Vilka skriver ordet Tes idag, istället för ordet teori?
Vilka samhällsgrupper, använde ordet tes, förr i tiden?

3. Samtiden; Någonting som görs idag, men inte förr...
Samhällsuppdatering, på individnivå!
Till exempel, på vissa forum.




Bunden vers av Mim
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-08 07:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim