Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla vs kärlek

Ge plats för kärleken
Då försvinner rädslan
Som vaccum fast tvärtom
Kärlek ut i varje por, i varje cell

Kärlek till dig
Kärlek till mig
Kärlek till allt som växer och gror
Kärlek till livet
Då finns det inte plats för rädslan




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-08 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP