Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DecemberTävling (Eget foto)


Kors och tvärs

 

 

Rimma - kul lek med ord.
Stimma - runt stolar och bord.
Limma - ihop saker att ge.
Simma - är skojigt det me´.

Stressa - är inte alls bra.
Pressa - min kropp varje da´.
Vässa - min penna och skriv,
Dessa - ord med mening uti.

Rinner - gör orden så lätt.
Hinner - ja, lätt som en plätt.
Finner - så lyssna och hör.
Vinner - kanske jag gör.

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2019-12-08 12:36



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Rena njutningen!
2020-02-11

  Ingemies. Blandning
Jag älskar rim.
Mycket Bra!
2020-01-25

  Lars Hedlin
Härligt!
2019-12-15

  morgonstjärna VIP
trevligt rimmat med ande i :)
2019-12-13

  Eva Helene VIP
Härligt alster med rim och reson!
Lycka till!
2019-12-10

  Olof Lagerhorn VIP
Fyndiga och insiktsfulla ordlekar.
2019-12-10

    Birgersdotter VIP
Bra tycker ja.
2019-12-10

  Maj-Lis VIP
Både rim och innehåll
2019-12-09

  Maj-Lis VIP
Både rim och innehåll
2019-12-09

  ULJO
Härlig text
2019-12-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2019-12-09

  Chawa VIP
Fyndigt och originellt!
2019-12-08

  överlevaren VIP
Bra där!
2019-12-08

  Bibbi VIP
Applåd!
2019-12-08
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP