Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vänner

Det var så längesedan sist...!
Har inte orkat samla kraft till att röja plats.
Har inte orkat mobilisera, tänka ut mat.
Har inte hittat lust.
Varit så utan inspiration
Utan vilja
Utan kraft...

Så kom den - Lusten
Viljan att mobilisera
En gnutta kraft att röja plats

Bjöd in till provsmak av skinka - en tidig tjuvstart på julen. Att äta den vinkokta julskinkan, ljummen, nyss uttagen ur ugnen, med stark senap, en potatis och ett glas rött (eller två) är egentligen en njutning som hör Lillejulafton till men...

De kom, så många!
De fyllde mitt hem med röster och skratt.
Fyllde mitt hem med slammer av bestick och porlande fyllda glas.
Med kramar
Omsorg
Välvilja
Det är något särskilt med mat och prat.
Det är något alldeles särskilt med Vänner.




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-08 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB