Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Femman

Femman kommer och drar mig i håret
har sin hand mot min mun och jag biter
Biter mig själv i läppen
av lycka och tacksamhet
är så jävla glad att få vara mellan dina armar
naken fast med kläder på
full fast helt nykter
olycklig men fullkomligt kär
tyngdlös, bottenlös, lös i hela hjärnan
På grund av dig




Fri vers av ljus humlan
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-08 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ljus humlan
ljus humlan