Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nära?


nära dig själv

och du flyr genom huvudbryn
allt som förflyttar fokus
och du vet att du sviker
och aldrig kommer nära dig själv
och när du söker hjälp
får du ett vagt svar av din vårdcentral
om en remiss i framtiden någon gång
och din arbetsgivare skickar dig ett anonymt brev
om möjligheter om att eventuellt träffa någon
för att prata om allt som har gått fel
och du vet
redan från början
att det inte kommer att fungera
och du gråter över
att du inte kommer
nära dig själv




Fri vers (Modernistisk dikt) av ßluie VIP
Läst 553 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2019-12-08 21:53



Bookmark and Share


    Steff...
Denna skulle man väl kunna rappa, känner textens rytm

2020-04-16

  lodjuret/seglare VIP
Ett visst igenkännande här finns, det är väl fragmentariskt en själv minns, så där som irriterat o på höft en,
känns situationer lätt igen, dyrköpt läsning att söka må som 'en prins'...
2020-01-09
  > Nästa text
< Föregående

ßluie
ßluie VIP