Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fågelskådning


Höstfest

sidensvansar kuttrar glatt

landar vid ett dukat träd

med grenar av dignande

jästa bär

de festar 

ett fint skådespel

med lyckokänsla betraktar jag livet

Denna gråa decemberdag 

luften är mättad av regn

sidensvansarna har flygit vidare




Fri vers av Maiah VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-08 22:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skrivit men en levande och varm ton!
2019-12-15

  TT
Fin och stämningsfull! <3
2019-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP