Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2019.12.08 söndag


Vad jag inte visste då

 

Partiklar dansar viktlöst
och stilla i lampans sken.
Ännu en natt nalkas
med kamp om världsherravälde.
Kärlekens tankar bereder oss
för frihet och jämlikhet.

Men nu är det advent som skiner
hopp i sorgens mörker.
Gud – som alltid sett mig – kom
närmare mitt hjärtas längtan.
Fyll natten med dag.

Stilla letar sig nattens julmusik
genom mörkret och studsar
runt i rummen till glädje och ro.
Vi nalkas första fyllans stora högtid.
Lucia, Jul och Nyår.

Det vet jag nu....

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-12-09 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP