Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

naturligt att vänta

Det är så naturligt att vänta.
Jag väntar inte på något, ändå väntar jag.




Bunden vers av Mim
Läst 91 gånger
Publicerad 2019-12-09 05:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim