Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett möte mellan två


Dansen

 

 

 

Musiken spelar upp

Han känner in rytmen

Räknar tyst – två, tre, fyra

Dansens första steg

 

Ena armen om hennes midja

Den andra i hennes hand

Subtila signaler emellan

Hon förs av honom

 

Två som möts

Inga ord behövs

Bara rytmen i musik

Rörelser i harmoni

 

Perfekt i koordination

Han ser henne i ögonen

Hon för sin kind mot honom

Trycker sitt bröst mot hans

 

I dansens vibrationer

Leder känslor mellan kroppar

Inte ett ord

Bara beröring

 

Musiken tystnar

Långsamt släpper han henne

Hon ser honom i ögonen

Och säger;

Tack – du var jättefin

 

Hon lämnar honom tyst

Han blir stående

Utan ett enda ord




Fri vers av Nils-Robert
Läst 270 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-12-09 08:45



Bookmark and Share


  Madrugador
Ditt språk och rörelsen i texten fångade fint känslan av ” orden som inte behövs”. En väldigt fin skildring av alla små romantiska ögonblick på ett dansgolv.
2020-11-13

  bibbi ahrnstedt
Vacker och berörande vill läsa två gånger, mycket välskrivet
2020-08-11

  Karina"Kia"
Känsla,glädje,sensuellt och rytmiskt ..en helt underbar dans.. takten slår och hjärtat bultar...

Plötsligt allt tyst och ensam, lite loj står man där själv.....

En känsla fin du beskriver ur ett öde!
2020-01-31

    ej medlem längre
Fint text med en bra rytm i verserna. Lätt att ta till sig.
2019-12-10

  Alysse VIP
Vackert och förförande
för du läsaren uti dansen
genom dina smäktande ord

2019-12-09

  Eva Langrath VIP
Sensuell text med bra ordrytm.
2019-12-09

  överlevaren VIP
Sensuell rytm och bra taktkänsla!
2019-12-09

  Marita Ohlquist VIP
Fantastisk text, som scener ur en film!
2019-12-09

  ULJO
Briljant skaldat
2019-12-09

    JV93
Jättefint skrivet. Gick rakt in i hjärtat.
2019-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert