Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet de inte


Smashing news

föreläsare

förberedelse

förväntan i rummet

HUR KAN DU BIDRA TILL EN GOD STÄMNING PÅ ARBETSPLATSEN?

Ivrigt surr kring borden

ord studsar mellan individer

nickande medhåll

något nytt, revolutionerande, frigörande

bearbetas, smakas på 

... nå... och...

vi ska prata positivt OM varandra

vi ska uppmuntra varandra

inte prata negativt....

det kallat jag 

smashing news och ler




Fri vers av Maiah VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-09 10:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint fångat känslan i stunden..
2019-12-15

    Lars J
Bra fångad känsla av dagens samhälle. Finns även en sorglig underton att mänskliga grundläggande beteenden förändras med välstånd och materiell framgång.
2019-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP