Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt ett socialt UFO

Älskar man en Gud för mycket
överöses man
av en strålglans
som bländar
och gör en oförnuftig och blind.

Sålunda förför
samhällets Gudar dig
när de boostar ditt ego
bort från viddernas renhet
in i västvärldens vulgaritet.

De förgiftar sanningen
och förvrider självbilden
med nojornas bojor.

Du blir en okomplicerad varelse
fråntagen handlingsförmåga
då du driver runt på gatorna
likt ett socialt UFO
förvirrad
över att de tagit över
varje rum du kliver in i.





Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-09 15:03



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Gudars skymning så bra du skriver! Applåder!
2019-12-12

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet! Gillar "nojornas bojor".
2019-12-11

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det är nog lättare konversera med skogstroll,än nättroll.
2019-12-09

  Kungskobran VIP
Värdinnan är mäkta troende ,
Hon fyller upp varenda tum
av mitt rum
med bilder och tänkespråk

Nils Ferlin
2019-12-09

    Sefarge VIP
En uppskattad hyllning
Till"naturlighetens"lov
Leve skogens troll
inom den urbana
Människan!
;)

2019-12-09

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Så har han tagit steget ut ifrån trollskogens trygghetszon till civilizationens otrygghet,
Illa !
2019-12-09
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP