Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monolog

Monolog,
följande åren,
inövad för telefon

Kommunikation
mellan ringsignaler
och en upptagetton

Talan om den jag är inför
den som jag en gång var och dör

Nu är endast varandet kvar
och det är varandet som varar längst
(än så länge)
men det är inte alltid hur det känns
beroende av vad som händer
en gång till,
igen

Talan om den jag är inför




Fri vers (Fri form) av regnskuren
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-09 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regnskuren