Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glipa väck


Vet inte vem av er två jag vill älska med. 

bara att. 

Svärmar av dig. Min ursprungliga otrohetsaffär 

som pågick i en vecka. Min kärlek sen dess. 

Bokstäver som ur sorg till annan fann sin 

strand hos dig. Det hav där min skräck för att drunkna 

fanns. Som jag försiktigt doppat mina fötter uti sakta låtit 

stiga över kropp 

 

Kan du höra hur mitt kön dunkar hur du formligen 

blåst in hoppande duns fjädrar inom benens bröst 

 

ditt sätt att läsa mig. Urvalet. Kan du bära mig inatt 

lossa dig från konventionen lyfta mig till vidderna 

vi aldrig helt glömt 

 

jag frågar dig enbart en gång. Vill du gifta dig inatt ? 

ditt svar eld i kropp forsar utav hopp i vener 

bara du döpt ditt svar som fågelungar pickande som

lyckans vokaler ljud dagg syrsor 

 

svarade du ja

 

ditt svar tagit över. Färgat alla skrymslens

vardag varje steg rus. 

Din gelike som i plagiatens kropp gett stråk av 

penselns drag

 

hon undrar om du är gud. Är du? 
hon undrar om du alltid varit här. Har du? 

 

Stegen hal av blöt mossa. Mina fingrar som söker 

sig nerför naveln. Benen säras 

 

fingrars glatta tillförsikt. Nåd. 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-10 00:06



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Blir du erotisk eller erotisk.......så mysigt textat !
2019-12-10
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP