Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn och vuxna, men tvetydligt vagt.

Kalciumbarn.
Vi behöver alla Kalcium.

Vi behöver alla så mycket.
Inte konstigt, att det krävs ett helt liv, att åstadkomma det.

Eller en stund i taget...




Bunden vers av Mim
Läst 99 gånger
Publicerad 2019-12-10 07:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim