Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arabia


Undantaget bor i mina väggar 

undantaget undantagets släpande 

brudslöja 

 

dagen väntar oss 

strejkar under täcket 

 

Paratiisi med rykande kaffe på 

fat  Fåglar sträcker mina tår 

fångar täckets kant 

 

du översätter mina alster och i svepande 

rörelser trycker du den livs levande 

gestalten mot livets vägg 

 

Trycker in ditt längtande spjut 

 

och i gungande rörelser. Din. 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 146 gånger
Publicerad 2019-12-10 08:25



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Vackert vakna så varmt......
2019-12-10
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP