Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Morgonhets...

Mitt i den nyvakna morgonhetsen....

Mitt i den nynakna morgonpulsen...

Mitt i den yrvakna morgontrafiken...

....lugnet!

....stillheten!

....skönheten!




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-10 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB