Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Decembertävling nr: 1


Lite rim på kvällskvisten.


Drar på helgen, men timmarna flyter 
inom mig lejonet, skynda dig, ryter 
Varför all vånda, just innan en månda`? 
ringlar till sängen, likt en anakonda 

För ingenting alls, blott hjärnspöken enbart 
alls ingenting händer, blott måhända skenbart 
För i morgon så rullar allting på som det ska 
jag stressar iväg, men jag mår ganska bra




Bunden vers (Rim) av Anders Nordlander VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-10 10:14



Bookmark and Share


  ULJO
Lycka till
2019-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP