Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tisdags rubriker i DN



Dessa händer som vill in 

de naivas frågor 


Hon släpper inte in omvärlden i

det mest privata 

 

inte förrän morgondagens täcke 

ligger bäddat prydligt rent 

 

skyddat 

inte utan ringen av 

 

hon läser mäns skildringar om kärleken 

hur kvinnan tycker han är fin hur svårt 

han har att se att verkligen förstå 

 

de könlösas bokstäver 

kärlekens 

 

äldre män som dras till kvinnors erotiska 

berättelser likt getingssvansar 

 

som säger sig skydda kvinnan och i sitt 

överdrivna försvarstal över offrens kvinnor 

 

blir stående överrumplande tagna på bar 

gärning 

 

genom mina lögners svar står din nakna 

kropp utfläkt. 

Det var du som drabbades 

du som stötte på problem 

 

Er de flydde från 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2019-12-10 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP