Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldkantad vy

Buskar och träd
inbäddade
i gyllenensnö
med guldkant
kring

Vykortslik
är dagen som
väntar
därutanför

Den nya dagen




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2019-12-10 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP