Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag dog av törst


En natt
såg jag
En stor ocean


Jag satt i mitten
av
Den djupa oceanen


Men
ändå
Dog jag av törst




Fri vers (Fri form) av Sladjana Zubcevic
Läst 1359 gånger och applåderad av 42 personer
Publicerad 2019-12-10 13:35



Bookmark and Share


  Julio VIP
Underbar text
2020-03-03

  Solweig Jansson VIP
Stark bild !
2020-02-07

  Flicis VIP
djupt
2019-12-12

  Bibbi VIP
Djupa saker att begrunda.
2019-12-10

  ResenärGenomLivet VIP
Stort djup i texten...mycket bra och tänkvärt...
2019-12-10

  alicja lappalainen VIP
MYCKET SALT
2019-12-10

  Kungskobran VIP
Så är det, man kan vara ensam omgiven av människor.
Fin symbolik
2019-12-10

  Solstrale VIP
Du har senaste tiden skrivet mycket djupt och symboliskt vackert - vilken fantastisk kreativ ådra du visar oss!

Tack för att du delar med dig!
2019-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic