Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte bortsorterad


dom som jag är kommen ur




hade de varit sådana
hela tiden

upptornade helt skyhögt
över mig

deras slagskuggor som
frätte marken

skarpa anletsdrag
ingen pardon

jag nakenstod i den
minsta lilla glipan

såg upp på dem
deras beslut

ska du stanna får du inte
begära någonting

inget här
är för dig


se och lär
se och lär


lär dig sorgens vapen
skriv på kontraktet här

att du lovar att aldrig
begära något för egen del

aldrig gör anspråk på att räknas
eller på att få tillhöra liv

så jag skrev på kontraktet
för jag ville så gärna

få stanna
och

att få bli
kvar här








Fri vers av glasa VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-10 18:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark känsla som berör inom
2019-12-15

  KattenKin VIP
En bra beskrivning av mångas öde, tragiskt så det förslår. Tänker att detta kan gälla både i relationer och på arbetsplatser och ännu fler sammanhang. Himla bra gestaltat.
2019-12-10
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP