Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

influensan


iskalla händer
mjuktrötta tankar

längtan efter er
poeter.se - poeter

att jag får skriva
så som feberkurvan stiger

att jag får frossa
inte ensam

utan
tillsammans


med er
utan


att det är fel
det är bara något

som vill
skriva sig






Fri vers av glasa VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-12-10 18:29



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Så fin dikt om skrivarlängtan och gemenskap med oss andra skribenter! Snabbt tillfrisknande önskas!
2019-12-17

  Lars Hedlin
Härligt skrivit kan relatera till känslan! :=)
2019-12-15

  KattenKin VIP
Frossa i poesi med skrivfeber, så gulligt skrivet om och till poeter(na)!
2019-12-10
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP