Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nobelfesten


Hörde jag fel?
”Kungen har en hel rad fester under bältet”

(Reportern, på tal om att vår nuvarande kung delat ut priser sen 1972)




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-10 22:50



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Det bältet fäster säkert riktigt bra?! - som håller uppe (eller nere) så stor erfarenhet. Ett slags under ;-) att kungen hållit på längre än jag levt....
2019-12-13

  Annie b'larsson VIP
När jag tänker närmare efter..,
vilka fester.. jojo, jag fattar nog.
2019-12-11

  Larz Gustafsson VIP
Hellre Uncle Fester än Nobelfester.
2019-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP