Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina destruktiva tankar


Väl fördolda

Nu ser jag dom
Efter år av meditation
Nu ser jag dom
Och kan äntligen bli fri

Värdelös
Slarvig
Du kan inget
Ingen vill vara med dig
Högljudd
Dominant
Vem tror du att du är?

Nyvaken
Full av revansch
Uppfylld till brädden
Nu ska jag visa er




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-11 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP