Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av en dikt av Måna - tack!


Vardagssenryu

 

små spaghettirör

tumlar, bråkar och virvlar

stänk på köttbullar

 

 




Bunden vers (Haiku) av Caprice! VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-11 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP