Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovisshet

Det mörknar över
våra huvuden.
En föraning om
det vi inte vet.
Ovissheten river
tankarna dansar.
Ingen vet vårat
öde.
Allra minst vi
själva.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-12-12 12:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Insiktsfull!
2019-12-15

  Marita Ohlquist VIP
Ja, det är viktigt att ta vara på och njuta det som är!
2019-12-13

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, så är det...men vi får ta en dag i taget och hoppas på det bästa...
2019-12-12

  Eva Helene VIP
Ja, ett öde som vi alla delar.
2019-12-12

  Maj-Lis VIP
Tur att vi inte vet
2019-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP