Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberTävling


ljus i mörker

 

iskall vinternatt

med obarmhärtigt mörker

då blir månen full




Bunden vers (Haiku) av dorotea VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2019-12-12 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP