Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lösögonfransar Stora, med djup!

Lösögonfransar Stora...
För att imitera en fjäril, kanske en flört, kanske en fling, kanske en ting?
Lösögonfransar Stora...
För att vara fin..
Så, nu sa jag väl allt?
Och nej, det är inte sexigt, med förvirrande människor.
Men tänk, om...
Personlig utveckling var att vara sexig?
Och sexig, hade en vidare bemärkelse?




Bunden vers av Mim
Läst 109 gånger
Publicerad 2019-12-12 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim