Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bjud på ett leende i julhandeln! God jul!


Julhandeln


Pressar tänder
Spänner händer

Rynkar pannan
Åt en annan

Stressar hit
Knuffas dit

"Köpa påse?"
Frågar Åse

Buttert svar
Inget spar




Fri vers (Fri form) av världslig
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-12 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

världslig
världslig