Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svekmånad


skamgrepp


det är gluggar i handfortet
jag kan läsa texten och skära
mina rum är smala perspektiv
mina hemligheter bensin

hög som en arab och hotfull som en tiggare
död som en grav och rötfrätt in i märgen

handhålspojken stormar slottet
han ser dig först när du är nära
menlöshetens sjumilakliv
alla streck är hörn för glin

slå mig jämnt på båda sidor kära ocdtriggare
kyss mig rakt i hjärnan när jag håller färgen




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-12 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd