Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galenskap pronto.

Kanalisera din kreativism.
Plågsamt att vara mig.
Ändå är det, allt jag kan vara, och idag leder detta till galenskap.
Hur länge skall det göra det?
Hur länge skall kreativiteten utnyttja min själ?




Bunden vers av Mim
Läst 83 gånger
Publicerad 2019-12-13 01:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim