Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spara/Slösa.

När jag skriver en text, så står det för att jag skall kunna publicera den...
Spara!
Det står inte någonstans Slösa...

Varför vill man slösa med sin kreativism?
Och varför vill man spara den?

Som om man ger kreativismen syre...

Första tecknet...
Se Kreativismen.
Det sistnämnda tecknet...
Se syret...




Bunden vers av Mim
Läst 93 gånger
Publicerad 2019-12-13 01:29



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Ökar inte skapandeförmågan ju mer vi använder den?
2019-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Mim