Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtid



Efter allt jag har förlorat
Finns framtid alltid kvar

Vingarna är åter starka
Begraver allt som som sorgligt var

Motiverad mer än någonsin
Insiktsfull om det jag har

Förlåter, glömmer, formas
Alla frågor fick inte svar







Bunden vers (Rim) av annapoem
Läst 197 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-12-13 08:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört bra och ett viktigt insikt! :)
2019-12-15

  Stay Golden
Framtidstro kan man leva gott och länge på <3
2019-12-13

  KattenKin VIP
Kloka och vackra rader.
2019-12-13
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem