Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberTävling haiku


Gryningsljus

Ljuset kommer åter
natten faller djupare in
Gryning väntar




Bunden vers (Haiku) av Lottie Ålhed VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-13 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP