Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

midvinterdunkel

 

 

solen som aldrig kom
över bergen
på väg neråt igen
jag står mitt i mitt vilsna
omvärlden grånar och krymper
dimmorna kryper allt närmare
yr och förvirrad
tappar jag
riktning och balans
här ett vägskäl
vet inte vart
får finna mig i töcknet




Fri vers av Per Rydberg
Läst 341 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-12-13 11:26



Bookmark and Share


  Feminaz
Så väl fångat! Om att försöka finna sig i dunklet! Jag vill tro att ens inre kompass gör allt för att kalibrera sig. Där ens egna krafter tar slut finns ibland plötsligt och ibland efter väldigt lång tid ett nådesfönster.
2019-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg