Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DecemberTävling 2 (Eget foto)


Haiku 2

 

 

Ljus snö på mörk mark

lyser vackert upp mitt liv.

Ny sinnesstämning.




Bunden vers (Haiku) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 514 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-12-13 11:58



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Bra!
2019-12-15

  Lars Hedlin
Härligt haikat!
2019-12-15

  Olof Lagerhorn VIP
Inre känsla fint speglad i
naturens skiftningar.
2019-12-13

  Niliboy
Ja så ärdet. Snön å vintern kan skapa glädje i sinnet å ljuvlig harmoni!
2019-12-13

  överlevaren VIP
Finstämda ord!
2019-12-13

  morgonstjärna VIP
riktigt fin i ljuset sker under
2019-12-13

    Ken Cassel
Den här lät bättre, vännen

hihihi..
2019-12-13

  Marita Ohlquist VIP
Denna var också bra.
Heja dig!
2019-12-13
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP