Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lucia!

Så kom hon med sitt följe.
Ljusen tindrade.

Luciasången och andra sånger lät så underbart.
Som alltid kom tårarna för mig.

Jag saknar det gamla, när jag var lucia och mamma fixade till mitt långa hår.
Även mina barn dottern var lucia och sonen stjärngosse.

På skolan fick vi alltid varm mjölkchoklad och lussekatt.

Jag behövde detta precis idag!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-13 15:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det är en speciell stämning med alla ljusen i den tidiga, mörka decembermorgonen!
2019-12-13

  Larz Gustafsson VIP
Lucifer.
Jag hatar Lucia.
2019-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP